Business IT Consultant

Functieomschrijving

Als Business IT Consultant speel je een cruciale rol bij onze opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen en gebruiken van IT. Je bent de schakel tussen de business en IT. Je denkt in mogelijkheden en kansen, samenwerken kun je als geen ander en adviseren is jouw tweede natuur. Je stelt het belang van de eindgebruiker voorop en je boekt ook onder lastige omstandigheden aansprekende resultaten. Herken je jezelf hierin? Lees snel verder.

Resultaatgericht Functioneel Beheer

Als Business IT Consultant ben jij de verbindende factor tussen de Business en de interne en externe IT-leveranciers. Jij zorgt dat de eindgebruikers weten wat ze van Functioneel Beheer en de IT-leveranciers mogen verwachten en dat maak je samen met je collega Business IT Consultants waar. Zelfredzame eindgebruikers, passende functionaliteit en sneller en beter van wens naar realisatie. Resultaatgericht Functioneel Beheer noemen we dat bij Valori. Je zorgt dat applicaties, processen en producten optimaal werken en blijven werken. Je lost problemen op, voert wijzigingen door, richt (functioneel) applicaties in en adviseert over verbeteringen. Hierbij houd je rekening met het proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging en betrouwbaarheid. Je bent nieuwsgierig, hebt oog voor kwaliteit en bent communicatief vaardig.

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgevers waarmee we vaak intensief samenwerken om de toegevoegde waarde van Functioneel Beheer voor de organisatie zo groot mogelijk te maken. De opdrachten variëren van kortlopende projecten tot het tijdelijk invullen van een ‘vaste’ plek.

Valori is toonaangevend op het gebied van Functioneel Beheer. In en naast je werk voor onze opdrachtgevers heb je volop de kans om mee te werken aan de vernieuwing van dit mooie vakgebied! Plezier in je werk, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien staan bij Valori voorop. Daar besteden we veel aandacht aan.

Functievereisten

Dit neem je mee

 • Je bent BiSL gecertificeerd. Kennis van of ervaring met ASL, ITIL, Lean Six Sigma, Prince2, TMap, Agile/Scrum, DevOps Fundamentals is een pré
 • Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring in dit vakgebied, bij voorkeur opgedaan bij Financiële Instellingen, Zorgverzekeraars, Zorginstellingen, Onderwijs, Utilities of Overheid
 • Je hebt een opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond
 • Je beheerst Nederlands en Engels goed in woord en geschrift
 • Je bent in bezit van rijbewijs B


Dit bieden we jou

Bij Valori sta jij centraal. Dat zie je terug in onze unieke persoonlijke begeleidingsmethode en ons ruime opleidingsaanbod. Maar ook in de aandacht die we besteden om voor jou een passende opdracht te vinden. We hebben een herkenbare en eigen cultuur. Kenmerkend zijn de platte organisatiestructuur en lage drempels. Ook in de huidige tijd organiseren we regelmatig kennissessies. En natuurlijk de gezellige online borrels.

Naast een goed salaris bieden we je verder:

 • een goede mobiliteitsregeling, waarbij je de keuze hebt uit een leaseauto of een maandelijkse auto- of OV-vergoeding
 • onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen
 • een pensioensregeling en een collectieve ziektekostenverzekering
 • een thuiswerkregeling, zodat je ook thuis een goede werkplek hebt
 • uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties
 • geweldige collega’s waar je mee kunt sparren en van kunt leren


Zie jij jezelf in deze rol?

Solliciteer dan via de knop hieronder. Wil je weten hoe het is om te werken bij Valori, wil je meer weten over deze functie of onze visie op resultaatgericht beheer? Neem dan contact met op met Diana van Ark via 030-7111111 of mail naar recruitment@valori.nl. We vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden bij Valori.