Chapter Lead Business Analyse

Functieomschrijving

De specialisten en consultants van Valori helpen klanten met de kwaliteit van hun IT-systemen. In alle fasen van de software development lifecycle en zelfs daarna. Het resultaat is sneller naar productie met een betere kwaliteit. Niet voor niets zijn wij dé nummer 1 in Quality Assurance, Testen & Beheer.


De chapter Business Analyse heeft de eerste stappen voor een nieuwe propositie gezet. Het wordt jouw verantwoordelijkheid als Chapter Lead om Business Analyse verder op de kaart zetten als onderdeel van de Valori Building IT Quality propositie met een ambitie om door te groeien naar minimaal 25 Business Analisten.


Je bent het boegbeeld van de chapter. Je concretiseert de visie en zet deze om met klanten en consultants in een onderscheidende propositie. Dit doe je onder andere door zelf opdrachten bij klanten uit te voeren. Met jouw netwerk en de accountmanagers van Valori zorg je voor aansprekende opdrachten voor je consultants die met jouw ondersteuning tot een succesvolle einde worden gebracht.

Je bent een inspirerende en ondernemende leider met bewezen management ervaring die consultants bindt en boeit.


Wat vragen wij van jou?

Je hebt kennis van en ervaring met het gestructureerd uitvoeren van business en informatie analyses en modelleren van IT oplossingen. Je bent vertrouwd met best practices en analysemethoden als BABOK®, IREB® en BPM. Goede communicatieve en analytische vaardigheden, flexibiliteit en jouw 'drive' om werk van hoge kwaliteit te leveren, zijn voor ons van het grootste belang. Naast deze kerncompetenties zijn de volgende functie-eisen van belang:

 • Een afgeronde hbo- of wo-studie
 • Consultancy ervaring met een adequaat netwerk
 • Minimaal 5 jaar business analyse ervaring
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Agile / SCRUM
 • Je beheerst Nederlands en Engels goed in woord en geschrift
 • Aantoonbaar leidinggevende ervaring
 • Beschik je over competenties als gepassioneerd ondernemerschap, doel- en resultaatgerichtheid, creativiteit, conceptueel denkvermogen en innovatie

Functievereisten

Dit bieden we jou

Bij Valori draait het vooral om jou. Wij geloven dat als jij lekker in je vel zit, het met je werk ook goed komt. En dan ben jij tevreden, de klant tevreden en wij natuurlijk ook. Daar zetten we een goed pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Hoe dat er precies uitziet? Dat bepaal jij!

 • Een goed salaris, 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen. Meer dagen nodig? Dan koop je er een paar bij
 • Een aantrekkelijke variabele beloning die we afstemmen op jouw wensen
 • Een winstuitkering. Gaat het goed met Valori? Dan profiteer jij mee
 • Wil je naar je werk met een leaseauto, je eigen auto, OV of een elektrische fiets? Jij bepaalt waar je jouw mobiliteitsbudget aan besteedt
 • Een onkostenvergoeding, en BYOD-regeling, een pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Een thuiswerkregeling met een bureau, een goede stoel, beeldscherm en accessoires. Zo heb je thuis ook een lekkere werkplek
 • En last but not least: geweldige collega’s waarmee je (nu nog even online) kunt sparren, van kunt leren, mee kunt borrelen en lol kan hebben tijdens allerlei informele activiteiten


Zie jij jezelf in deze rol?

Solliciteer dan via de knop hieronder. Wil jij weten hoe het is om te werken bij Valori, download ons e-book. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact met op met Diana van Ark of Frances Duivenvoorde via 030-7111111 of mail naar recruitment@valori.nl. Dan vertellen we je alles over jouw mogelijkheden bij Valori.