Masterclass Traineeship

Job description

Ben jij net afgestudeerd (HBO/WO) of een starter en heb je oog voor kwaliteit? Wil je de vertaalslag maken tussen de business en IT?

 Dan is dit traineeship dat per 1 juni 2019 start echt iets voor jou!

Valori betekent letterlijk 'van waarde zijn'. Dat is onze missie: van grote waarde zijn. Voor onze klanten én onze medewerkers. Met onze wortels diep in het testvak helpen wij inmiddels een groot aantal top organisaties op weg naar een betere afstemming tussen bedrijfsvoering en informatievoorziening. Het resultaat: succesvolle projecten en IT-investeringen die daadwerkelijk renderen. Hierbij werken wij vanuit specifieke chapters (teams) die zich richten op een branche en/of een specialisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de chapters Testing and Acceptance, Utilities, Tosca, High Performance Maintenance (functioneel beheer), Security, Full Stack Testing, Pega, Parasoft en Datprof, Performance, Salesforce, Mobile app testing en Software improvement.


Voor ons traineeship, dat per 1 juni 2019 start, zijn wij op zoek naar bruggenbouwers die het leuk vinden om tussen mens en techniek een persoonlijk aanspreekpunt te zijn. Je hoeft namelijk geen techneut te zijn om ICT systemen beter te laten werken. Trainees die graag opereren op het grensvlak tussen bedrijfskundige vraagstukken en ICT. Als trainee heb je de mogelijkheid om je in korte tijd te specialiseren, verschillende bedrijfsculturen te leren kennen en een opleidingstraject te volgen. Bij Valori is groeien en doorstromen de missie. Dit kan naar verschillende chapters binnen Valori.


Als Trainee bevind jij je tussen ICT leverancier en de klant/gebruiker in. Je begeleidt de gebruikers bij het uitvoeren van de controle op het opgeleverde informatiesysteem. Door middel van het toetsen van documenten en het voorbereiden en uitvoeren van tests speel je een belangrijke rol bij de acceptatie en de kwaliteit van informatiesystemen. Daarnaast doe je steeds meer technische kennis van de systemen op waardoor je nog meer waarde toe kunt voegen. Je werkt op projectbasis in teamverband of individueel bij uitdagende opdrachten.


Top voorwaarden en vele extra's

Bij Valori staat de mens centraal en dat zie je niet alleen terug in de persoonlijke begeleiding en aandacht, maar ook in de mogelijkheden voor onze medewerkers tot opleidingen en groei. Als 'Valoriaan' kun je dus niet alleen rekenen op een uitstekend salaris, maar ook op een uitgebreid pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Afwisseling en uitdaging in opdrachten;
 • Coaching on the job;
 • Doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen en specialisaties binnen onze organisatie zoals: testtooling, agile, testconsultancy, testspecialisatie, security, business analyse, functioneel beheer;
 • Een prima set secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto;
 • Ruim aanbod aan vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen.

Tijdens de eerste maand training zul je onder andere naar Barcelona en de Ardennen gaan voor je opleiding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Valori jou als trainee kan bieden? Neem dan contact op met Diana van Ark, telefonisch te bereiken op 030 711 11 11 of via e-mail: dianavanark@werkenbijvalori.nl. Dan hoor je snel of jouw meerwaarde matcht met die van Valori! Of solliciteer direct I

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Requirements


 • Afgeronde HBO- of WO-studie, met een IT component zoals bijvoorbeeld de richtingen: Bedrijfskundige Informatica, Kennis en Informatie Management, Informatiekunde, Bedrijfskunde, Informatica & Informatievoorziening, HIO, HBO-Communicatiesystemen, WO-Techniek en Maatschappij.
 • Woonachtig in de Randstad of bereid om hier naar toe te verhuizen;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Sterk analytisch denkvermogen;
 • Positief kritische houding;
 • Klantgericht, betrokken en initiatiefrijk;
 • Flexibel en kwaliteitgericht
 • Affiniteit met IT/techniek en het softwareontwikkeltraject.