Mobile Automation Specialist

Job description

Word jij onze nieuw Mobile Automation Specialist?

 

Valori is op zoek naar Mobile Automation Specialisten met passie en ambitie! Ben jij die Mobile Automation professional die het geweldig vindt om, op alle mogelijke devices en ontwikkeltalen, bij onze klanten het Mobile ontwikkel- of testproces te verbeteren én samen met een groep gelijkgestemden jezelf te ontwikkelen?

E-mail je CV of bel ons en wie weet treed jij binnenkort toe tot het Valori Mobile Automation Chapter. Denk jij nog niet die specialist te zijn, maar wil jij die wel worden? Ook dan ben je van harte welkom omdat je bij Valori ook de mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen tot specialist.

 

Over Valori

Valori betekent letterlijk 'van waarde zijn'. Dat is onze missie: van grote waarde zijn. Voor onze klanten én onze medewerkers. Met onze wortels diep in het test vak helpen wij inmiddels een groot aantal toporganisaties op weg naar een betere afstemming tussen bedrijfsvoering en informatievoorziening. Het resultaat: succesvolle projecten en IT-investeringen die daadwerkelijk renderen.

 

Het team

Bij Valori kom je terecht in de chapter Mobile Automation, een chapter met device freaks die zich hebben gespecialiseerd in het ontwikkelen van testoplossingen (voor IOS en Android) op het gebied van Mobile Automation en bijbehorende (test)tooling.

Dit Chapter heeft de ambitie om het beste Mobile automation team van de wereld te worden dus ambitie en drive is ruimschoots aanwezig.

Omdat we de besten willen zijn en blijven richten we ons met het Chapter ook op het verzorgen van Mobile Automation trainingen en ontwikkeling van services. Met het oog op de steeds verdergaande digitalisering, liggen vele mooie uitdagingen voor ons chapter klaar!

 

Binnen Valori kun je als consultant je op meerdere kennisgebieden ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan Pega, Parasoft, Datprof, Selenium, Outsystems maar ook coaching, Agile trainingen en presentatietechnieken behoren tot de mogelijkheden. Jij hebt de regie over jouw carrière pad in de vorm van een hero’s journey en je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt om de Hero te worden die jij wilt zijn!

 

Als Mobile Automation Specialist:

* Heb jij passie voor dit vakgebied;

* Heb jij ervaring met een programmeertaal of wilt dit ontwikkelen;

* Spreek je Nederlands en Engels;

* Heb je het in je om op niveau mee te praten over business waarde, kwaliteit in de keten en testautomatisering;

* Kun je grenzen doen vervagen tussen ontwikkelaars, testers en de business;

* Ben je allergisch voor verspilling en streef je ernaar om efficiënt te werken;

* Zorg je voor hoge kwaliteit en extreem korte (automatische) feedbackloops;

* Verwelkom je feedback met open armen;

* Blijf je altijd nieuwsgierig naar innovatieve ontwikkelingen;

* Stop je nooit met groeien – Leef je liefdevol – Dans je onafhankelijk!

 

Wij bieden top voorwaarden en vele extra's

Bij Valori staat de mens centraal en dat zie je niet alleen terug in de persoonlijke begeleiding en aandacht, maar ook in de mogelijkheden voor onze medewerkers tot opleidingen en groei. Als 'Valoriaan' kun je dus niet alleen rekenen op een uitstekend salaris, maar ook op een uitgebreid pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

* Afwisseling en uitdaging in opdrachten;

* Geweldige collega’s waar Mobile Automation de basis is;

* Coaching door ervaren collega’s;

* Samenwerking met onze (tool)partners;

* Ontwikkeling en toepassing van jouw ideeën;

* Toepasselijk trainingsmogelijkheden (Java,JS,Selenium,Appium, Espresso);

* De mogelijkheid om je eigen projecten te leiden en vorm te geven;

* Een prima set secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto.

Requirements


* Je beheerst een programmeertaal of hebt de ambitie deze te leren

* Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma, met bij voorkeur een IT of bedrijfskundige component;

* Minimaal twee jaar programmeer- of testervaring;

* Agile/Scrum en/of DevOps Engineering ervaring is welkom;

* Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Valori jou als Mobile Automation Star kan bieden? Neem dan contact op met Diana van Ark, telefonisch te bereiken op 030 711 11 11 of via e-mail: dianavanark@werkenbijvalori.nl. Dan hoor je snel of jouw meerwaarde matcht met die van Valori! Of solliciteer direct via onderstaande knop.