Test Consultant - Utilities

Job description

Testconsultants Valori Utilities gezocht!

Ben jij een tester vol ENERGIE en wil je het beste uit jezelf halen? Veel leren, samenwerken met de beste testconsultants en met uitstekende arbeidsvoorwaarden op maat?


Dan zoeken wij jou!


Valori Utilities is dé testspecialist in utilitiesmarkt en de hardst groeiende en meest technische testclub met veel experts op het testvakgebied. Maar waar kom je te werken? Geen idee nog! Waar woon je? Wat is jouw ambitie? Wij hebben talloze klanten door het hele land met uiteenlopende vraagstukken. Altijd een match!


Jij bent een testconsultant in hart en nieren (Technische HBO achtergrond). En daarbij heb je ook nog eens de ambitie om door te groeien. Valori heeft haar eigen Academy waar je talloze trainingen kunt volgen. Dit kan online of met de opleiders van Valori. Wij vragen jouw kennis en toewijding om onze klanten te helpen bij diverse vraagstukken op het gebied van testen.


Jij zoekt veiligheid in de breedste zin; collega’s waar je op kan vertrouwen, een gezond en fantastisch bedrijf, mooie auto en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Check!

Requirements

  • Je hebt minimaal HBO diploma met een technische richting en
  • Je  bent bekend met testmethoden als TMap® en/of ISTQB. 
  • Daarnaast heb je ervaring met gestructureerd testen van software 
  • Je bent gespecialiseerd op het gebied van automatisering, performance of leidinggeven.

Waar worden wij extra blij van?

Als je kennis en ervaring hebt van smart-grids, Microsoft Dynamics oplossingen en SAP modules.


Bij Valori Utilities staat de mens centraal en dat zie je niet alleen terug in de persoonlijke begeleiding en aandacht, maar ook in de mogelijkheden voor onze medewerkers tot opleidingen en groei. Als 'Valoriaan' kun je dus niet alleen rekenen op een uitstekend salaris, maar ook op een uitgebreid pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:


  • Afwisseling en uitdaging in opdrachten.
  • Individuele carrièreplanning en loopbaanontwikkeling.
  • Coaching on the job.
  • Doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen binnen het testvak: testmanagement, testconsultancy, testspecialisatie.
  • Een prima set secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto.
  • Ruim aanbod aan vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen.

Wanneer moet je bij ons solliciteren?

Simpel; iets nieuws, avontuur, jouw ambities en certificeren op ons vakgebied! Wie je dan zeker moet spreken is Diana van Ark en telefonisch te bereiken op 06-55878933 of via e-mail: dianavanark@valori.nl Dan hoor je snel of jouw meerwaarde matcht met die van Valori Utilities! Of solliciteer direct.