Traineeship Quality Assurance en Testen

Functieomschrijving

Ben jij net afgestudeerd (HBO/WO ICT) of een starter en heb jij oog voor kwaliteit? Wil jij de vertaalslag maken tussen de business en IT? 

Dan is dit Traineeship van Valori  echt iets voor jou!

Voor ons Traineeship zijn wij op zoek naar bruggenbouwers die het leuk vinden om tussen mens en techniek een persoonlijk aanspreekpunt te zijn. Je hoeft namelijk geen techneut te zijn om ICT systemen beter te laten werken.  Als Trainee heb je de mogelijkheid om je in korte tijd te specialiseren, verschillende bedrijfsculturen te leren kennen en een opleidingstraject te volgen. Valori biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de ICT met garantie op leuke en gevarieerde opdrachten. 


Als Trainee bevind jij je tussen ICT leverancier en de klant/gebruiker in. Je begeleidt de gebruikers bij het uitvoeren van de controle op het opgeleverde informatiesysteem. Door middel van het toetsen van documenten en het voorbereiden en uitvoeren van tests speel je een belangrijke rol bij de acceptatie en de kwaliteit van informatiesystemen. Daarnaast doe je steeds meer technische kennis van de systemen op waardoor je nog meer waarde toe kunt voegen. Je werkt op projectbasis in teamverband of individueel bij uitdagende opdrachten.


Wil jij weten hoe het is om te werken bij Valori download dan ons E-book werken bij Valori!

Ben jij nieuwsgierig? lees dan eens onze Traineeship Blog.

Vereisten

Om als Trainee bij Valori aan de slag te gaan ben jij: 

  • In het bezit van een HBO en/of WO diploma, met een IT component;
  • Woonachtig in de Randstad of gaat hier naar toe verhuizen;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Sterk analytisch;
  • In het bezit van een positief kritische houding;
  • Klantgericht, betrokken en initiatiefrijk;

En natuurlijk heb jij affiniteit met IT/techniek en het softwareontwikkeltraject.

Ons selectietraject

Ook in deze periode, waarin we met z’n allen verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, kan je gewoon bij ons solliciteren. Voor jouw en onze gezondheid en ter preventie van het verspreiden van dit virus doen we dit met inachtneming van ‘Social Distancing’. Dat betekent dat onze eerste afspraak digitaal plaatsvindt.Interesse?

Valori is doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil jij weten wat Valori jou kan bieden?

Bel of mail met Frances via 030-7111111 recruitment@valori.nl.


Direct solliciteren via onderstaande knop kan natuurlijk ook!